Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Vārītais krēms kūkām – klasiskais un šokolādes

    Kūkas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības SIA «Žurnāls Santa» arhīva
    Kad apgūta vārītā krēma gatavošana, tam var pievienot vēl dažādas sastāvdaļas – ogas, šokolādi, putukrējumu… Sāksim ar pamatrecepti klasiskajam vārītajam krēmam un šokolādes versijai!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    45m
    57 vērtējumi
    4.74/5

    Klasiskais vārītais krēms

    Šokolādes vārītais krēms

    • Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi.
    • Mikserī sakuļ saldo krējumu ar pūdercukuru.
    • Putukrējumam pievieno iepriekš pagatavotu vārīto krēmu (pirmā recepte).
    • Turpinot maisīšanu, masai pievieno izkausēto šokolādi pēc garšas un kārtīgi sajauc.
    • Garšas niansi šokolādes krēmam var piešķirt 25–50 g alkohola (piemēram, Rīgas Melnā balzama, kam ir piesātināts aromāts un eleganti brūna krāsa. Var izvēlēties arī tumšo rumu, amareto vai kādu citu liķieri.).

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē