• Valriekstu kotletes

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    26. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Valriekstu kotletītes
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Valriekstu kotletītes
    Sulīgas klasiskās cūkgaļas kotletītes ar kraukšķīgu «odziņu» – kapātiem un veseliem valriekstiem. Elementāri pagatavojamas un pārsteidzoši labas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Gaļā iejauc maizi, krējumu, sīpolu, ķiploku, olu, sāli un piparus.
    • Izmīca, līdz masa gluda un viendabīga, iejauc kapātos valriekstus.
    • Saveļ nelielas kotletītes un katrā cieši iespiež pa valrieksta pusītei.
    • Cep gatavas (apmēram 20 minūtes) līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī (gatavību pārbauda, iedurot irbulīti).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē