Abonē SANTA+ un saņem individuālu astrologa prognozi šim gadam! 50% atlaide līdz 20. janvārim
ABONĒT!
  • Valmieras salāti. Versija receptei, kas radusies pagājušā gadsimta sešdesmito gadu beigās Valmierā

    Virtuves klasika
    Ilze Klapere
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Kreftīgi un viegli kraukšķīgi, šie ir salāti, par kuriem droši var teikt – kārtīgi piesien dūšu. Recepte radusies pagājušā gadsimta sešdesmito gadu beigās Valmierā. Olas, siers, marinēti gurķi un mērce no majonēzes un tomātu pastas – maz sastāvdaļu, kas kopā rada oriģinālu garšas noti. Dažādos avotos sastāvdaļu attiecības atšķiras, taču tas ir saprotams, jo katra saimniece kaut ko izdara pa savam. Lūk, mana versija!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    3-4
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    1 vērtējums
    5/5

    Vēl klasiski salāti:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē