• Uz oglēm cepta pildīta bagete

    Gatavojam uz oglēm
    Daina Lapiņa
    22. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Uz oglēm cepta pildīta bagete
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Uz oglēm cepta pildīta bagete
    Lieliska ideja tavam nākamajam piknikam! Uz oglēm cepta, pēc piedzīvojumiem smaržojoša maizīte ar dažādiem pildījumiem. Mēs piedāvājam savu pildījuma versiju, bet katram tas varbūt citāds un vienlīdz gards.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    20m

    Mazu bageti vai pusi garas bagetes griež šķēlēs, pilnībā nepārgriežot, pie apakšējās garozas tai jāturas kopā. Starp šķēlītēm iesmērē nedaudz sviesta, liek plānas bekona un siera šķēlītes, bazilika lapiņas vai citus zaļumus, pārsmērē ar eļļu un ietin folijā. Arī to visu var pagatavot jau mājās. Bageti liek uz jau padzisušām oglēm vai pelnos, cep, līdz maizīte izkarst cauri.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē