• Upeņu liķieris ar vaniļu un ingveru. Lielisks veids, kā realizēt upeņu ražu!

    Liķieri
    Ilze Klapere
    8. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Izcili aromātisks liķieris, mājās gatavots līdzinieks slavenajam franču upeņu liķierim Crème de cassis. Burkā jānotur vismaz divas nedēļas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    10 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē