• Upeņu ievārījums

    Ievārījumi
    Daina Lapiņa
    7. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Vērtīgās upenes jāēd svaigas, cik vien var, bet, kad vairs nevar, jāsavāra ziemai, jo nekas nevar būt labāks par upeņu zapti pie siltas tējas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    Variants:

    Ja vēlas viendabīgu ievārījumu bez biezumiem, izšķīdušās upenes izberž caur sietu un tad savāra ar cukuru.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē