• Turku zirņu karijs ar spinātiem

    Pamatēdieni
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    1. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Turku zirņu karijs ar spinātiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Turku zirņu karijs ar spinātiem
    Veģetāra recepte, kas neliks skumt pēc gaļas. Pārdesmit minūtēs pagatavojams sātīgs un tik aromātisks ēdiens darbdienu vakariņām.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Liek vārīties rīsus. Kamēr rīsi vāras, sīpolu sagriež pēc patikas, ķiplokus sasmalcina, ingveru sarīvē, visu liek pannā sakarsētā eļļā, apcep un brīdi pasautē.
    • Iemaisa kariju, vēl pakarsē, tad pielej tomātu mērci, ber klāt noskalotus turku zirņus, uzvāra un lēni karsē 5 minūtes.
    • Pielej 1/4 glāzes uzvārīta ūdens, liek klāt spinātus, karsē, līdz tie ir sašļukuši un mīksti.
    • Ja izmanto saldētus spinātus, ūdeni nevajag.
    • Pasniedz ar vārītajiem rīsiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē