Recepte, kur nav jāņemas ar tomātu mizošanu un sēklu izņemšanu – nav ne vainas! No šīs sulas sanāks garšīgas tomātu zupas, gan siltas, gan aukstas, varēs izmantot arī mērču bāzēm un, protams, dzert tāpat!
sāls un cukurs (daudzumu skatīt gatavošanas aprakstā!)
garšaugi un garšsaknes pēc izvēles - labi der ķiploka daiviņas, čili, kātu selerijas, pētersīļa sakne, baziliks, muskatrieksts, melnie pipari, lauru lapas u. c. (bet nevajag pievienot visu šeit minēto)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!