• Tomātu zupa ar pelmeņiem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    28. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tomātu zupa ar pelmeņiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Tomātu zupa ar pelmeņiem
    Pelmeņi un krēmīga tomātu zupa vienā šķīvī?! O jā, un šis duets ir pasakains! Gatava nepilnā pusstundā. Pagatavo jau šovakar! Zupai var izmantot konservētos tomātus, tomēr daudz garšīgāk būs, ja liksi lietā mīkstākos dārza tomātus!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    1 vērtējums
    5/5
    • Sīpolu sasmalcina, papriku sagriež gabaliņos, katliņā sakarsētā eļļā apmaisot apcep. Iemaisa sakapātus ķiplokus un čili pārslas, īsu brīdi vēl cep.
    • Liek klāt sakapātus tomātus (tiem izgriež serdeņus; ja vēlas, nomizo), pārlej buljonu, vāra 10–15 minūtes, pēc garšas iemaisa sāli, piparus.
    • Tad zupā liek spinātus un pelmeņus, vāra, līdz pelmeņi gatavi.
    • Sadala porcijās, pārkaisa rīvētu sieru un bazilika lapiņas, ja ir.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē