- Vilkzivs steiku liek pannā sakarsētā eļļā un apcep no abām pusēm zeltaini brūnu. Noliek maliņā.
- Katlā ielej mazliet eļļas un apcep sīki sagrieztu sīpolu, pēc brītiņa pievieno arī sīki sakapātas ķiploka daiviņas.
- Maisot apcep, līdz sīpoli sāk kļūt caurspīdīgi, tad pieliek tomātu pastu, šķipsnu oregano, samaisa un pievieno arī konservētos tomātus ar visu sulu (ja gribas viendabīgu zupu, var iepriekš tomātus sablendēt).
- Pielej karstu dārzeņu buljonu, samaisa, uzvāra un uz nelielas uguns vāra 10 minūtes.
- Pieber sāli un cukuru pēc garšas, kā arī svaigi maltus melnos piparus, un iemaisa saldo krējumu.
- Pasniedzot zupā iepeldina apceptos vilkzivs gabaliņus, pirms tam atbrīvojot tos no asakām.
PADOMS
Nevajag baidīties no cukura pievienošanas zupai – tas palīdzēs neitralizēt tomātu skābumu.