1. Malto tītara gaļu ar sasmalcinātu sīpolu un ķiploku un pārējām piedevām, izņemot sieru, liek bļodā un samīca vijīgā mīklā. To ar ēdamkaroti sadala vienāda lieluma pikās.
2. Sieru sagriež tikpat daudzos kubiņos, cik gaļas masas piku.
3. Katru piku saplacina, vidū liek siera gabaliņu, aizspiež cieši ciet un saviļā bumbiņā. Plaukstas laiku pa laikam samitrina, lai bumbiņas nelīp klāt.
4. Tad bumbiņas liek cepampannā uz tur ieklāta cepampapīra, kas pārslacīts ar eļļu, liek cepeškrāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 30 minūtes.
*Ja bumbiņas paredzēts gatavot svētkiem, tās var sagatavot iepriekš, un pēc savelšanas (3.solis) uzglabāt saldētavā un īsi pirms pasniegšanas tikai sacept. Rīkojas šādi: izveidotas (bet vēl neceptas) gaļas bumbas var likt uz paplātē ieklāta cepamā papīra tā, lai tās nesaskaras, un likt saldētavā. Tad sasalušas likt zip-lock maisiņā un saldētavā uzglabāt līdz cepšanai. Pēc izņemšanas no saldētavas, saliek uz cepamplāts, ļauj atkust un cep.