• Tiramisu ar bumbieru un aveņu krēmu

    Deserti
    4. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m

    Uzvāra kafiju, pievieno brendiju un atdzesē. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Turpinot putošanu, pievieno maskarpones sieru. Kafijā mērcē cepumus (svarīgi to darīt ātri un neļaut cepumiem izmirkt, lai nesanāk putra) un kārto glāzēs vai deserta traukos. Virsū klāj olu un maskrapones masu un dažas avenes. Pārlej ar  bumbieru, aveņu krēmu, tad atkal liek cepumus, avenes un olu krēmu. Visu pārkaisa ar kakao, noliek uz 3–4 stundām atpūsties, grezno ar avenēm.

    Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē