Uzvāra kafiju, pievieno brendiju un atdzesē. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Turpinot putošanu, pievieno maskarpones sieru. Kafijā mērcē cepumus (svarīgi to darīt ātri un neļaut cepumiem izmirkt, lai nesanāk putra) un kārto glāzēs vai deserta traukos. Virsū klāj olu un maskrapones masu un dažas avenes. Pārlej ar bumbieru, aveņu krēmu, tad atkal liek cepumus, avenes un olu krēmu. Visu pārkaisa ar kakao, noliek uz 3–4 stundām atpūsties, grezno ar avenēm.
Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi