- Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, aplej ar aukstu ūdeni un liek vārīties.
- Pa to laiku nomazgā puravus un sagriež ripiņās. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas un liek karsēties.
- Karstā pannā ber puravus, un nelielā karstumā apcep, līdz tie caurspīdīgi.
- Kad gaļa uzvārījusies, nogriež pēc iespējas mazāku karstumu, noputo, pievieno ķiplokus, sāli, piparus, laurlapas un atstāj virmot.
- Aukstā ūdenī noskalo grūbas un atstāj mērcēties, kamēr gaļa vārās. Kad gaļa gatava, buljonu izkāš caur sietiņu, atbrīvojoties no pipariem un laurlapām.
- Buljonam pievieno apceptos puravus un grūbas, vāra, līdz grūbas gatavas.
- Beigās zupai pievieno gatavo gaļu. Pasniedz ar zaļumiem.