• Teļa gaļas baltais ragū jeb Blanquette de Veau

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Teļa gaļas baltais ragū jeb Blanquette de Veau
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Teļa gaļas baltais ragū jeb Blanquette de Veau
    Sātīgs, maigs un krēmīgs – ēdiens, kas tik labi piestāv nedēļas nogales vakariņām pēc svaigā gaisā pavadītas dienas. Gatavojiet nesteidzīgi, iemalkojot vīnu un ļaujoties sarunām.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    2st

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē