Abonē SANTA+ un saņem individuālu astrologa prognozi šim gadam!
ABONĒT!
  • Taimiņu zupa. Suitu kulinārā mantojuma turētājas Taigas Reķes padoms: Asakas jāsalauž 17 līkumos!

    Kulinārais mantojums
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Taimiņš jeb jūras forele ir lašveidīga zivs. Ja neizdodas to izvilkt lomā, zupai var izmantot audzētavu foreles vai lašus. Zupas pagatavošanas maniere, sīki saplucinot gaļu, piešķir tai apjomu un tumīgumu. Tieši tāpat sīki sagriezti miltainie kartupeļi. Ir vērts nedaudz piepūlēties, lai vietējie produkti sniegtu pilnību garšas un estētiskajā ziņā!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st 20m
    1 vērtējums
    5/5

    Vēl kulinārā mantojuma receptes:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē