Taimiņš jeb jūras forele ir lašveidīga zivs. Ja neizdodas to izvilkt lomā, zupai var izmantot audzētavu foreles vai lašus. Zupas pagatavošanas maniere, sīki saplucinot gaļu, piešķir tai apjomu un tumīgumu. Tieši tāpat sīki sagriezti miltainie kartupeļi. Ir vērts nedaudz piepūlēties, lai vietējie produkti sniegtu pilnību garšas un estētiskajā ziņā!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st 20m
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 taimiņu (vai foreļu, lašu) galvas un gaļīgas lielās asakas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!