• Sveiciens no Vidusjūras – alū grilēta dorada

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    11. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alū grilēta dorada
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Alū grilēta dorada
    Doradas vietā var izmantot jebkuru citu baltās gaļas zivi. Tikpat labi vai vēl labāk garšos tikko makšķerētas un turpat pie upes grilētas foreles, kas ceptas uz grila restēm un apslacītas ar alu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m
    3 vērtējumi
    3.33/5

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē