Biešu zupa ir tāda zupa, kuru latvieši allaž vārījuši – recepšu dažādība ir liela! Iesakām pamēģināt šādu veģetāru biešu zupas recepti ar pikantu asumiņu un pupiņām! Ļoti saderīgi.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
40m
7 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 kanēļa standziņa
2 krustnagliņas
šķipsna kumīna sēklu
1 lauru lapa
eļļa un sviests cepšanai
1 sīpols
1 citrona šķēle ar visu miziņu
2 nelielas, svaigas bietes
1 burkāns
1 neliela sarkanā paprika
2 vidēji kartupeļi
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 tējkarotes saldā paprikas pulvera
šķipsna čili pulvera (ja vēlas asumiņu)
1 kārba konservētu lielo, balto pupu (var arī cita veida, var pašu vārītas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!