• Svaigi sautēti kāposti ar malto gaļu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    7. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Svaigi sautēti kāposti ar malto gaļu**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Svaigi sautēti kāposti ar malto gaļu**
    Vienkārši, sātīgi un veselīgi. Maltās gaļas sautējums ar sulīgiem rudens dārzeņiem. Gatavs pusstundā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5
    • Sīpolu sasmalcina, papriku sagriež mazos gabaliņos, abus katliņā sakarsētā eļļā apmaisot cep, līdz sāk brūnēt.
    • Liek klāt sadrupinātu malto gaļu, pārkaisa sāli un piparus, cep, līdz arī gaļa sabrūnē, 5–7 minūtes.
    • Pielej pāris ēdamkarotes ūdens, liek klāt sagrieztu kāpostgalviņas pusi, pārliek ar gabaliņos sagrieztiem tomātiem.
    • Tad katliņam uzliek vāku un nemaisot lēni sautē kāpostus mīkstus, apmēram 15 minūtes.
    • Gatavu sautējumu nogaršo, pēc vajadzības iemaisa sāli un piparus.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē