- Krāsni uzsilda līdz 170 grādiem.
- Saputo olas ar cukuru (apmēram 10 minūtes). Burkānus uz smalkās rīves (tas ir svarīgi!) sarīvē un sajauc kopā ar eļļu, apelsīna miziņu. Atsevišķi sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cepamo pulveri, kanēli.
- Pie saputotajām olām saudzīgi iemaisa burkānu maisījumu un beigās – miltu maisījumu. Maisa tikai tāpēc, lai sajauktu izejvielas kopā – saudzīgi un iecilājot.
- Izklāj pannu (20 × 30 cm) ar cepampapīru un ieklāj masu. Cep 170 grādos 15 minūtes.
- Izceptu atdzesē un izspiež 3 ripas 18 cm diametrā.
- Gatavo krēmu. Želatīnu ar ūdeni uzbriedina. Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, pievieno grieķu jogurtu, turpina putot. Saputotajai masai pievieno izkausētu želatīnu un izmaisa.
- 20 cm formā kārto 3 biskvīta kārtas, pa vidu liekot krēmu. Ievieto ledusskapī uz 2 stundām atdzesēties, lai želatīns sāk darboties. Vislabāk atstāt ievilkties uz nakti.
- Kad virsma sacietējusi, pārklāj ar apelsīnu marmelādi. Virsmu dekorē ar svaigām apelsīnu šķēlītēm un piparmētru lapiņām.
Ieteikums: kūku vieglāk kārtot slēgtā formā, jo krēmam no grieķu jogurta sākumā būs šķidra konsistence.