- Pannā uz vidējas liesmas sakarsē eļļu un sviestu.
- Pievieno ķiploku un maisot pāris mirkļus apcep.
- Palielina liesmu, pievieno kalmārus un maisot karsē vēl minūti.
- Pievieno vīnu un citrona sulu, turpina maisot karsēt vēl pusminūti (maigie kalmāri par gumijas zolēm prot pārvērsties apbrīnojami ātri).
- Iejauc saldo krējumu, pievieno sāli un piparus, iemaisa zaļumus.
- Tad ņem no uguns un pasniedz ar maizīti.
Sutināti kalmāru gredzeni
Uzkodas un salāti
10. maijs, 2021
Komentēt
Nekādas fritēšanas un mīklas kalnu – šī recepte prasīs 5 minūtes laika un noderēs kā viegla uzkoda vai vakariņu ēdiens. Vislabāk garšos ar mīkstu maizīti un glāzi vēsa vīna.