Ja brīvdienās esi ieplānojis doties pie dabas, nepiemirsti salasīt vismaz dažas saujas jauno augu dzinumu – gārsas, nātrītes, zaķkāpostus, pīpeņu lapiņas un citus. Šobrīd tās ir īstākās vitamīnu bumbas! Zaļumus vari sakapāt gardos salātiņos, pievienot zupām vai pārvērst tējā. Taču vari arī iemest blenderī un pagatavot jaudīgu pesto, ko brokastīs notiesāt ar savu iecienītāko maizes šķēli un vārītu oliņu!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!