• Super veselīgais pļavas zaļumu pesto

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    13. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pļavas zaļumu pesto
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Pļavas zaļumu pesto
    Ja brīvdienās esi ieplānojis doties pie dabas, nepiemirsti salasīt vismaz dažas saujas jauno augu dzinumu – gārsas, nātrītes, zaķkāpostus, pīpeņu lapiņas un citus. Šobrīd tās ir īstākās vitamīnu bumbas! Zaļumus vari sakapāt gardos salātiņos, pievienot zupām vai pārvērst tējā. Taču vari arī iemest blenderī un pagatavot jaudīgu pesto, ko brokastīs notiesāt ar savu iecienītāko maizes šķēli un vārītu oliņu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    10m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    • Visas sastāvdaļas, izņemot olīveļļu, liek blenderī un samaļ viendabīgā masā.
    • Turpinot malt, lēnā strūkliņā pievieno eļļu, līdz sasniedz vēlamo konsistenci.
    • Pēc garšas papildina ar sāli, pipariem, citrona sulu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē