- Augļiem izņem kauliņus, nedaudz augļu atliekot, pārējos sagriež mazos gabaliņos.
- Virs katla ar vārošu ūdeni liek trauku ar olām un cukuru, karsējot puto, līdz putojums kļūst biezs un krēmīgs.
- Iemaisa vaniļas ekstraktu un želatīnu, kas iepriekš uzbriedināts 6 ēdamkarotēs auksta ūdens un tad karsējot izšķīdināts. Noliek malā atdzist, bet nesastindzina.
- 23 cm lielu tortes formu izklāj ar pārtikas plēvi. Sīrupu sajauc ar liķieri un 1/4 glāzes ūdens.
- Dāmu pirkstiņiem vienu pusi apmērcē šķidrumā, cepumus ar sauso pusi uz āru citu pie cita kārto visapkārt formas malai.
- Saputo 450 g saldā krējuma un iemaisa padzesētajā olu krēmā, uzmanīgi iemaisa arī sagrieztos augļus.
- Ar maisījumu piepilda veidni, nolīdzina.
- Virspusi, tāpat kā malu, pārklāj ar cepumiem, to vienu pusi apmērcējot atlikušajā šķidrumā. Liekos cepumu galus virs kūkas apgriež.
- Kūku pārklāj ar plēvi, uz nakti vai vismaz uz dažām stundām liek aukstumā un sastindzina.
- Tad plēvi no virsas noņem, kūku izgāž uz paliktņa, noņem apmali un plēvi.
- Saputo pārpalikušo krējumu ar pūdercukuru, pārklāj kūkas virsmu, izgrezno ar atliktajiem augļiem, pēc patikas pievienojot vēl ogas un piparmētras lapiņas.