- Pannā ielej aptuveni ēdamkaroti olīveļļas, uzkarsē un liek cepties smalki sagrieztu sarkano sīpolu un ķiploka daiviņu.
- Cep aptuveni 2 minūtes, tad pievieno visas garšvielas – kumīnu, koriandru, ingveru, kariju, sāli un piparus – un cep vēl aptuveni minūti.
- Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz eļļas un pannā liek strēmelītēs saplēstas austersēnes. Cep aptuveni 10 minūtes, līdz sēnes karamelizējušās un kļuvušas mīkstas.
- Apceptās sēnes liek bļodā, pievieno ananasus, smalki sagrieztu piparmētru un kinzu, majonēzi, sinepes, sāli pēc garšas un visu labi samaisa.
- Sagriež tomātu, sarkano kāpostu un salātlapas.
- Visu kārto starp divām tosterī vai uz pannas apceptām maizes šķēlēm.
Sulīgi un bagātīgi: austersēņu un karija sendviči

- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Vidējas
- Kopējais laiks
- 20m
- 1 vērtējumi
- 5/5