- Pannā ielej aptuveni ēdamkaroti olīveļļas, uzkarsē un liek cepties smalki sagrieztu sarkano sīpolu un ķiploka daiviņu.
- Cep aptuveni 2 minūtes, tad pievieno visas garšvielas – kumīnu, koriandru, ingveru, kariju, sāli un piparus – un cep vēl aptuveni minūti.
- Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz eļļas un pannā liek strēmelītēs saplēstas austersēnes. Cep aptuveni 10 minūtes, līdz sēnes karamelizējušās un kļuvušas mīkstas.
- Apceptās sēnes liek bļodā, pievieno ananasus, smalki sagrieztu piparmētru un kinzu, majonēzi, sinepes, sāli pēc garšas un visu labi samaisa.
- Sagriež tomātu, sarkano kāpostu un salātlapas.
- Visu kārto starp divām tosterī vai uz pannas apceptām maizes šķēlēm.
Sulīgi un bagātīgi: austersēņu un karija sendviči
Uzkodas un salāti
18. janvāris, 2022
Komentēt
Ja šo vienreiz izmēģināsiet, gatavosiet vēl un vēl! Recepte noderēs ātrām pusdienām vai kā uzkoda līdzņemšanai darbā vai kādā pārgājienā. Gatavais austersēņu pildījums ir arī uzglabājams ledusskapī vēl pāris dienu un pievienojams kādiem salātiem, makaroniem vai kā piedeva pamatēdienam.