• Sulīgi un aromātiski maltās gaļas kebabi

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kebabi
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Kebabi
    Sulīgi liellopa vai jēra gaļas kebabi ar zemesriekstu čili mērci. Pašu gatavots vienmēr visgardākais!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m

     

     

    *  Pagatavo mērci, visas sastāvdaļas labi sajaucot. Liek vēsumā ievilkties.

    * Gatavo kebabus.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē