Abonē SANTA+ un saņem individuālu astrologa prognozi šim gadam!
ABONĒT!
  • Stiprais un saldais! Dzērveņu uzlējums un dzērvenes pūdercukurā

    Apēdama dāvana
    Daina Lapiņa
    14. decembris, 2024
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ja Ziemassvētkos un Gadu mijā gribas iepriecināt un pārsteigt radus, draugus un kolēģus, adventes laiks ir īstais brīdis, lai gatavotu izdzeramas un apēdamas dāvanas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    Dzērveņu uzlējums

    Daļēji saspiestas dzērvenes pārber ar cukuru un pārlej ar degvīnu. Trauku cieši aizvāko un noliek tumšā vietā uz mēnesi. Ik pa laikam sakrata, lai cukurs ātrāk izkūst. Nostāvējušos uzlējumu nokāš, izfiltrē un salej pudelēs.

    Dzērvenes pūdercukurā

    Olas baltumu viegli sakuļ. Ieber dzērvenes un samaisa, lai visas vienmērīgi pārklājas, ber caurdurī un notecina. Tad ogas apviļā pūdercukurā, liek vienā kārtā uz pannā izklāta cepampapīra un apžāvē krāsnī 50 grādu temperatūrā. Uzglabā cieši noslēgtā traukā.

    Vēl idejas ar dzērvenēm:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē