• Spinātu ligzdiņas

    Uzkodas un salāti
    Sandija Šēnberga
    21. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Spinātu groziņi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Spinātu groziņi
    Eleganta, restorāna cienīga uzkoda, ko uzbursi pusstundas laikā. Maigais spinātu krēms un aromātiskā Itālijas cūkgaļas krūtiņa pančeta ir brīnišķīga kombinācija.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m
    • No kārtainās mīklas izspiež aplīšus (ap 4 cm diametrā).
    • Pusei aplīšu izspiež vidu.
    • Veselo aplīti pārsmērē ar sakultu olu, uzliek virsū aplīti ar izspiesto vidu un visu pārsmērē ar olu.
    • Liek cepeškrāsnī 200 grādos un cep zeltaini brūnus.
    • Spinātus uz karstas pannas pāris minūtēs izsautē, atdzesē un nospiež lieko šķidrumu.
    • Sablendē kopā ar krēmsieru (uz 200 g krēmsiera ņem 65 g spinātu; mēs izmantojām I love Eco no Rimi), pievieno sāli un piparus.
    • Pančetu uz pannas apgrauzdē.
    • Atdzisušajos groziņos liek krēmsieru, dekorē ar mikrozaļumiem un gabaliņu pančetas.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē