Recepte gavēņa laikam. Veselīgais un sātīgais ēdiens no ājurvēdas virtuves noderēs arī tiem, kuri vienkārši grib atpūtināt gremošanas sistēmu pēc brīvdienām!
Agija Vismane
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
30m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
pusglāze basmati rīsu
pusglāze dzelteno lēcu
3 glāzes ūdens
1/2 cukīni
1 burkāns
4 lielas rozetes ziedkāposta
4 ēdamkarotes gī sviesta
sāls
1 tējkarote asafētidas (šī garšviela aizstāj sīpolus un ķiplokus)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!