• Sparģeļi un pākšu pupiņas ar ingvera un sezama mērcīti

    Pamatēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    3. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sparģeļi un pākšu pupiņas ar ingvera un sezama mērcīti
    Foto: Ieva Andersone
    Sparģeļi un pākšu pupiņas ar ingvera un sezama mērcīti
    Baudi kā uzkodu vai piedevu pamatēdienam! Viegla, veselīga un ļoti garda receptīte, gatavojoties pludmales sezonai!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    15m

     

     

    • Pagatavo mērci. Ingveru nomizo un smalki, smalki sakapā. Sezama sēklas uzmanīgi apgrauzdē. Sajauc ar etiķi, eļļu un soju. Atstāj ievilkties.
    • Sparģeļiem un pupiņām apgriež sausos galus, noblanšē un kārto uz garena šķīvja. Pasniedz pārlietus ar mērci.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē