• Šokolādes krēms kā bērnībā. Ērti pagatavot kēksa formā!

    Deserti
    Santa.lv
    Santa.lv
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Vai atceries ēdnīcu laikus, kad šokolādes krēms ķīselī bija viens no iecienītākajiem desertiem? Pamēģini šo recepti, kuru ērti pagatavot kēksa formā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    4st
    Kopējais laiks
    4st 20m
    2 vērtējumi
    5/5

    Olas dzeltenumus, kam pievienotas 2 ēdamkarotes cukura, kuļ, līdz cukurs ir izkusis. Pienu sasilda un iemaisa tajā sakultos olas dzeltenumus. Maisot masu ar putu slotiņu, to karsē, līdz krēms sabiezē (apmēram 5–7 minūtes). Noņem no uguns, iemaisa iepriekš uzbriedinātu želatīnu un gabaliņos salauztu šokolādi, maisa, līdz šokolāde ir pilnīgi izkususi. Saputo saldo krējumu, lēnām un uzmanīgi iecilā to šokolādes masā. Ielej masu ar cepamo papīru izklātā kēksa veidnē un atdzesē ledusskapī vismaz 4 stundas. Pasniedzot dekorē ar šokolādes skaidiņām.

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē