- Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno kakao, labi sakuļ un iemaisa uzkarsētu pienu.
- Lej katliņā, uz uguns maisot lēni karsē, līdz maisījums nedaudz sabiezē, bet neuzvāra.
- Noņem no uguns, iemaisa un izšķīdina aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu.
- Atdzesētā, bet vēl nesastingušā masā iemaisa saputotu krējumu. Ledusskapī sastindzina.
- Mērcei vienam apelsīnam nogriež plāno oranžo miziņu, no abiem izspiež sulu.
- Miziņas un sulu liek katliņā, pievieno krustnagliņas un cukuru, dažas minūtes lēni vāra.
- Maisot pievieno 2 ēdamkarotēs ūdens iejauktu cieti, uzvāra.
- Izņem miziņas un krustnagliņas, ja vēlas, iemaisa liķieri un rozā piparus.
- Sastingušu krēmu pasniedz, pārlietu ar apelsīnu mērci.