• Smalkmaizīte lāča ķepiņa ar biezpiena sieriņu pildījumā

    Smalkmaizītes
    Daina Lapiņa
    7. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Neticami, ka smalkmaizītes pagatavošanai vajag tikai vienu sastāvdaļu un mīklu, vai ne? Šo «zobainīti» var dēvēt dažādos vārdos, piemēram, lāča ķepiņa ir ļoti atbilstoši!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    1 vērtējums
    5/5

    Mīklas kvadrātiņa vidū liek gareniski pārgriezta biezpiena sieriņa pusīti. Ar platu nazi uzspiež sieriņam un to viegli saplacina.

    Mīklu pārloka uz pusēm, pārklājot sieriņu.

    Mīklas maliņas saspiež kopā un ar nazi iegriež zobiņus.

     

    IEVĒRO!

    • Ja izmanto saldēto mīklu, to vispirms mazliet atlaidina.
    • Mīklu ir vieglāk sagriezt, kamēr tā vēl nav pilnībā atkususi.
    • Maizītes liek ietaukotā pannā vai uz cepampapīra, pārziež ar sakultu olu. Var pārkaisīt dekoratīvo cukuru.
    • Gatavojot maizītes, to detaļas kopā salipina ar olu.
    • Maizītes cep 200 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.

    Ieskaties arī te!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē