- Sīpolus smalki sakapā un ar stampiņu viegli sastampā.
- Gaļu sajauc ar sīpoliem, pievieno kārtīgu šķipsnu sāls un vēl lielāku šķipsnu piparu.
- Pievieno ūdeni – ūdens pildījumu padarīs sulīgu un ļaus tam ātri izsutināties.
- Ūdens daudzums atkarīgs no tā, cik stingra un blīva ir gaļa, – vismaz 100 ml. Vajadzētu iegūt putras konsistences masu. Iemaisa zaļumus.
- Katru lavaša/tortiljas plāksni apmēram uz 10 sekundēm iemērc vēsā ūdenī. Izņem un vienu pusi pārklāj ar plānu pildījuma kārtiņu.
- Pārloka un maliņas pēc iespējas cieši aizspiež.
- Cep uz pannas uz vidēji lielas liesmas dāsnā eļļas daudzumā, no katras puses apmēram minūti – līdz sāni zeltaini brūni.