• Slinkais hačapuri

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Slinkais hačapuri
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Slinkais hačapuri
    Viducī maigs un staipīgs, bet no ārpuses ar patīkamu kraukšķi. Šī – gruzīnu sāļā kāruma hačapuri ātrā versija būs pagatavojama ātri un izdosies ikvienam! Turklāt šajā veriantā ir krietni mazāk miltu! Baudi brokastīs vai vieglās vakariņās līdzās svaigiem salātiem. Tāpat var pasniegt ģimenes malltītē kā piedevu pamatēdienam.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Sieru sarīvē skaidiņās, pievieno sadrupinātu biezpienu, olas un miltus, sajauc kopējā masā.
    • Pēc garšas iemaisa sāli un piparus, iemaisa arī sakapātus zaļumus.
    • Pannā uzkarsē eļļu, tajā liek masu, izveidojot biezu, apaļu plāceni.
    • Karstumu samazina uz ļoti mazu, pannai uzliek vāku un plāceni lēni cep 4–5 minūtes.
    • Tad to uzmanīgi apmet uz otru pusi un izcep arī to. Izceptu plāceni no pannas noņem, papīra dvielī nosusina lieko eļļu, sagriež gabalos, ēd tūlīt vēl karstu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē