Tūkstošiem gadu sena, šī zupa ir viena no vienkāršākajām un populārākajām zupām Ķīnas virtuvē. Pagatavojama 10 minūtēs, viegla, bet vienlaikus sātīga un pikanta, šī zupa ir labākās zāles kā saaukstēšanās reizēs, tā arī grūtos paģiru rītos. Šai zupai ir neskaitāmi daudz variāciju – to var pagatavot ar vistas vai cūkas gaļu, tofu, dažādiem dārzeņiem un tā tālāk. Taču vienojošais elements ir sakulta ola, ko zupā sīkā tērcītē pievieno pašā gatavošanas izskaņā. Tā zupu pārvērš tumīgā, sātīgā brīnumā.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!