- Saldētās ogas atlaidina, sulu notecina. Protams, saldēto vietā var ņemt svaigas ogas.
- Biezpienu ar krējumu un cukuru sablendē, lai tas nav graudains un vienlaikus uzputojas, iemaisa vaniļas cukuru.
- Kantainā veidnē ieklāj plānu kārtiņu biezpiena krēma, pārklāj ar cepumiem, arī tos pārklāj ar krēma kārtiņu. Virsū kārto daļu ogu un pārklāj ar krēmu.
- Liek atkal cepumu kārtu, tad krēmu, atkal ogu kārtiņu, nedaudz atliekot virsai, tad vēl vienu cepumu kārtu un nobeidz ar krēmu.
- Pārber atlikušās saldētās ogas, papildina ar sagrieztām svaigām zemenēm, piparmētru lapiņām un ziediņiem.
- Uz dažām stundām kārtojumu liek ledusskapī savilkties.