• Senais latviešu rudens ēdiens – sātīgais grūdenis. Zutiņu saimnieces Rūtas Beirotes recepte

    Latviešu virtuve
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecība SIA Žurnāls Santa arhīva (R.Beirotes personiskā arhīva foto)
    Mūsdienu uztura speciālisti iesaka ideālo sabalansētas maltītes kombināciju – graudaugi + pākšaugi + dārzeņi. Lūk, tradicionālais senlaiku ziemas ēdiens – grūdenis!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m
    7 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē