Olas sakuļ ar sāli, pa daļām iemaisa miltus, pienu un ūdeni. Visu sablendē, lai nebūtu kunkuļu. Liek atpūsties un nobriest 30–40 minūtes. Uzkarsē eļļu pirmajai pankūkai, pārējām eļļa nebūs nepieciešama.
Sagatavo pildījumu: biezpienu sablendē ar cukuru un rīvētu citrona miziņu.
Saldo krējumu uzputo un sajauc ar biezpienu.
Satītās pankūkas
Vēl siltām pankūkām pārziež krēmu, tad liek biezpiena masu, sarullē un rotā ar ogām.
Salocītās pankūkas
Atdzesētas pankūkas vidū liek biezpienu, saloka pēc kastes vai aploksnes principa, pirms servēšanas apcep sviestā no abām pusēm un pasniedz ar krēmu.
Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi