• Satītās un locītas pankūkas, pildītas ar krēmu un biezpienu

    Deserti
    4. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    8 pankūkas
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m

    Olas sa­kuļ ar sā­li, pa da­ļām ie­mai­sa mil­tus, pienu un ūde­ni. Visu sablendē, lai nebūtu kunkuļu. Liek atpūsties un nobriest 30–40 minūtes. Uzkarsē eļļu pirmajai pankūkai, pārējām eļļa nebūs nepieciešama.

     Sagatavo pildījumu: biezpienu sablendē ar cukuru un rīvētu citrona miziņu.

    Saldo krējumu uzputo un sajauc ar biezpienu.

    Satītās pankūkas

    Vēl siltām pankūkām pārziež krēmu, tad liek biezpiena masu, sarullē un rotā ar ogām.

    Salocītās pankūkas

     Atdzesētas pankūkas vidū liek biezpienu, saloka pēc kastes vai aploksnes principa, pirms servēšanas apcep sviestā no abām pusēm un pasniedz ar krēmu.

    Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē