Gavēņa laiks ir sācies un, lūk, recepte tiem, kuri atturas no gaļas ēdieniem! Sātīgas vakariņas garantētas – lēcas, pupiņas, zaļie zirnīši un citi dārzeņi smaržīgā sautējumā.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
30m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1.5 l dārzeņu buljona
200 g sarkano lēcu (var arī brūnās, bet tās būs ilgāk jāvāra)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!