Izcils ēdiens sātīgām brokastīm, kad pusdienas paēst nebūs laika. Otrs variants – ideja tiem, kuri brokastis neēd, fritata ir lieliska vēlo brokastu izvēle, kas jau ir gandrīz kā pusdienas. Piedevās labi piederēsies svaigi dārzeņi un biezpiens ar zaļumiem.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
30m
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
300 g kartupeļu
200 g cukīni (viens neliels, tvirts)
1 neliels sīpols
3 ēdamkarotes olīveļļas un mazliet sviesta (garšiņai)
sāls un pipari pēc garšas
1-2 svaiga rozmarīna zariņi (var arī kaltētu, bet svaigs labāk)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!