• Sarkano sīpolu marmelāde

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    21. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sīpolu džems
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Sīpolu džems
    Fantastiska uzkoda, kas izcili papildinās siera ēdienus, sāļās uzkodas grilētu gaļu,
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Sīpolus pārgriež uz pusēm, tad sagriež plānās šķēlītēs, katliņā uzkarsētā eļļā apmaisot apcep.
    • Pārber ar cukuru, samaisa un apmaisot dažas minūtes pasautē.
    • Pārlej ābolu un sarkanvīna etiķi, pievieno sāli, čili pārslas, laurlapas un timiāna zariņus.
    • Apmaisot sīpolus lēni vāra, līdz masa ir karamelizējusies un bieza, –aptuveni 1 stundu.
    • Laurlapas un timiānu izņem, ja vajag, iemaisa vēl sāli, pilda sterilās burkās, aizvāko. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē