• Sarkanā samta kūka Latvijas svētkiem. Ar paniņām biskvītā un skābā krējuma krēmu!

    Sarkanbaltsarkanās kūkas un deserti
    Daina Lapiņa
    12. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Sarkanā samta celšana galdā Latvijas patriotiskajos svētkos ir kļuvusi par jaunlaiku tradīciju – tas vizuāli tik skaisti atgādina mūsu karogu! Un arī mūsu paniņas brīnišķīgi papildina kūkas biskvītu, bet mūsu biezais skābais krējums (kuru daudzviet pasaulē ar uguni neatradīsi!) šīs kūkas krēmu padara izcilu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    22 cm diametra veidne
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    1st 40m
    Kopējais laiks
    2st 10m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē