- Kokospienu uzkarsē, tajā iemaisa gabaliņos salauztu šokolādi, maisot izšķīdina vienmērīgu, pēc patikas pievieno liķieri vai citu alkoholu garšai.
- Ber klāt auzu pārslu griljāžu, iemaisa un klāj 1–1 1/2 cm biezā kārtā ar cepampapīru izklātā kantainā vai apaļā veidnē.
- Nolīdzina un pārkaisa vēl griljāžu.
- Uz pāris stundām liek ledusskapī sastingt, tad sagriež gabaliņos.
Griljāžai vajadzēs: 100 g auzu pārslu, 60 g cukura, 40 g sviesta. Pagatavo: pannā uzkarsētā sviestā ber auzu pārslas un cukuru, maisot karsē, līdz maisījums kļūst zeltaini brūns, tad atdzesē. Ja griljāžu vēlas smalkāku, to var sablendēt.