• Salāti ar ceptu sieru

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    30. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Salāti ar ceptu sieru
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Salāti ar ceptu sieru
    Cepamsiers ir lielisks produkts ātrām un gardām maltītēm – sulīgs, ar kraukšķīgu garoziņu. Zibenīgi pagatavojami, sātīgi un veselīgi salāti tavām darbdienu vakariņām. Bez gaļas, taču bagātīgi un gardi. Būs gatavi divdesmit minūtēs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    • Pērļu kuskusu pēc instrukcijas uz iepakojuma izvāra un nokāš.
    • Pannā sakarsētā eļļā apgrozot cep cukīni šķēlītes, kopā ar ķirštomātiņu pusītēm, sakapātām pētersīļu lapiņām iemaisa vārītajā kuskusā, pēc garšas pievieno sāli.
    • Pagatavo mērci, sajaucot tahini pastu ar jogurtu, saberztu ķiploku, rīvētu citrona miziņu, pēc garšas pievieno citrona sulu, sāli un piparus.
    • Sieru nosusina, sagriež, ja tas jau nav šķēlēs, pannā sakarsētā eļļā apgrozot no abām pusēm apcep gaiši brūnu.
    • Salātus sadala porcijās, virsū liek cepto sieru, pārber granātābola sēklas, pārlaista pagatavoto mērci.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē