VARIANTI!
- Tortes garnēšanai var izmantot arī garneles, krabju nūjiņas vai līdzīgus izstrādājumus. Tomēr rozītes vēlams gatavot no kūpinātas, nevis svaigi mazsālītas zivs, jo tā straujāk bojājas, bet tortei, lai tā iegūtu savu īsto garšu un produktu garšas savilktos, nepieciešams aptuveni 12 stundas nostāvēt ledusskapī.
SVARĪGI!
- Jāraugās, lai pildījumam paredzētie maisījumi būtu pietiekami valgi, taču tie nedrīkst būt arī par šķidru, jo tad tecēs. Īpaši rūpīgi jāveido kausētā siera un majonēzes maisījums ārmalu apziešanai. Tam jābūt mazliet ķepīgam un blīvam, turklāt jāklāj biezāks slānis, lai riekstiņi labi pieķertos un turētos. Ja torti paredzēts pasniegt uz salātlapām rotāta šķīvja, lapas jāieklāj tieši pirms celšanas galdā. Salātus nav vēlams klāt reizē ar apakšējo kārtu, jo, apdarinot malas, krēma krikumi tās notraipīs, turklāt, uzglabājot 12 stundas ledusskapī, tās zaudēs savu svaigo izskatu.