Šis sacepums ir īstens ziemas ēdiens un tradicionālajai latvieša garšas modei piemērots – ir gan skābi kāpostiņi, gan kartupeļi, gan desiņas! Sātīgi un garšīgi. Ātrā receptes versija ir ņemt savus mīļākos gatavos štovētos kāpostus, pievienot pēc vēlmes kadiķogas un likt uzreiz cepamtraukā, bez sutināšanas sidrā un buljonā.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
45m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
500 g kartupeļu
1 sīpols
80 g cauraudzīša
15 g zosu vai cūku tauku (vai vienkārši eļļa cepšanai)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!