Vienkārši pagatavojams ēdiens, kuru droši var celt galdā arī svētku reizēs. Apetīti rosinošais aromāts un garša ļaus kavēties atmiņās vai ilgoties pēc ceļojuma Vidusjūras siltajās zemēs!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
45m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
500 g pangasijas filejas (vai citas baltās zivs)
300 g gatavu tomātu (ziemā aromātiskāki būs ķirštomātiņi ķekaros)
400 g purava (baltā un gaišzaļā daļa - viens liels un resns kāts būs kā reizē!)
1 ēdamkarote olīveļļas
sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
200 g aitas siera Feta
50 g skābā krējuma
50 g saldā krējuma
šķipsna svaigi rīvēta muskatrieksta
1 zariņš svaiga rozmarīna (var lietot arī kaltētu)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!