- Izsijātus miltus sajauc ar sāli, vidū izveido bedrīti. Tajā liek olu dzeltenumus, ielej degvīnu vai brendiju un 90 ml ūdens, sajauc, pievieno arī mīkstu sviestu un visu pamatīgi mīca vismaz 10 minūtes, līdz izveidojas gluda, stingra mīkla.
- Pārsegtu uz 30 minūtēm liek atpūsties. Mīkla ir gatava tālākai strādāšanai, ja tajā, ar pirkstu piespiežot, izveidojas bedrīte, kas neatlec atpakaļ.
- Mīklu sadala 8 vienādos gabalos. Katru cepampannā izrullē ļoti plānā apaļā plāksnē. Uzliekot tai šķīvi vai citu attiecīga lieluma priekšmetu, izgriež 20 cm lielu apli. To sadursta ar dakšiņu, apļus pa vienam liek krāsnī 200 grādu temperatūrā, cep 12–15 minūtes zeltainu.
- Atdzesētas plāksnes liek citu virs citas, starp tām plānā kārtā klājot vārītu iebiezināto pienu, arī virsu pārklāj.
- Grezno ar itāļu bezē.
- Lai pagatavotu itāļu bezē, 120 g cukura katliņā pārlej ar 40 ml ūdens. Karsējot uzvāra un turpina lēni vārīt.
- Pa to laiku olu baltumus saputo. Kad katliņā sīrups sasniedz 120 grādu temperatūru, to strūkliņā lej klāt olu baltumiem, putošanu nepārtraucot.
- Putošanu turpina, līdz bezē masa atdziest līdz istabas temperatūrai.
- Ar konditorejas uzgali to uzspiež kūkas virsai.