• Rīsu un gaļas bumbiņu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    27. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rīsu un gaļas bumbiņu zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Rīsu un gaļas bumbiņu zupa
    Laba un patiesībā ļoti vienkārša zupa. Veliet gaļas bumbiņas lielākas – tas prasīs mazāk laika un bumbiņas izdosies sulīgākas. Pievienojot maltajai gaļai rīsus, bumbiņu sanāks vairāk, turklāt tie sniegs vairāk šķiedrvielu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m

     

    • Katliņā uzkarsētā eļļā apmaisot dažas minūtes cep sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, gabaliņos sagrieztus selerijas kātus un burkānu – pusmīkstus.
    • Pārlej buljonu un pievieno konservētos tomātus, pieber sāli un čili pārslas vai pulveri, uzvāra.
    • Rīsiem pievieno malto cūkgaļu, olu, sāli, piparus, samīca.
    • Masu saveļ palielās bumbās, pa vienai liek zupā.
    • Lēni vāra, līdz bumbas ir gatavas, apmēram 15 minūtes.
    • Liek klāt nelielās ziedkopās sadalītu brokoli, vāra vēl 3 minūtes.
    • Nogaršo – ja vajag, pievieno vēl garšvielas, grezno ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē