- Valriekstus un šokolādi sakapā, arī sviestu sagriež skaidiņās, kopā ar pārējām mīklas sastāvdaļām ar pirkstiem sajauc un saberž, tad veikli samīca mīklā.
- To uz izklāta cepampapīra izrullē cepampannas lielumā (apmēram 30 × 38 cm) un ar dakšiņu sadursta, ar plēvi pārsegtu uz 1 stundu liek aukstumā.
- Pa to laiku gatavo pārklājumu virsai. Krējumu, sviestu un medu katliņā uzvāra, iemaisa sakapātus valriekstus un mandeļu skaidiņas, atdzesē un ar masu pārklāj mīklu pannā, nogludina.
- Pannu liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep, līdz virsa ir zeltaini brūna, aptuveni 20 minūtes. Izņemtu no krāsns cepumu atdzesē, tad sagriež vairākās joslās, tās savukārt sagriež trīsstūrīšos.
- Cepumus droši var glabāt līdz Ziemassvētkiem, vislabāk ievietotus noslēgtā traukā vēsā vietā.