Lielisks dekors kūkām, kūciņām, bulciņām un citiem konditorejas gardumiem, kā arī baudāms vienkārši tāpat – skaisti, gardi un kraukšķīgi. Paldies Kairi Cafe konditoram Jānim Kairim par recepti!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
lazdu rieksti (vai Indijas rieksti vai citi, kas garšo)
cukurs (pēc vajadzības - izmēģināšanai pietiks ar nelielu daudzumu)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!